Albert Heijn steunt United by Music

Albert Heijn steunt United by MusicAlbert Heijn Pranger de Ligt in Sliedrecht steunt United by Music met een bijzondere actie waarbij u een steentje kunt bijdragen.

 

De Albert Heijn ontving op 24 oktober het Super Supermarkt Keurmerk. Dit houdt in dat duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen centraal staan, in én buiten de winkel. De vestiging Pranger de Ligt is onder andere betrokken bij het goede doel 'United by Music'. Ze laten hun betrokkenheid de komende maand zien door een statiegeldactie te organiseren voor dit goede doel. De klanten van Albert Heijn kunnen hun statiegeldbonnetjes inleveren en de opbrengst gaat naar de talentontwikkeling van mensen met een verstandelijke beperking.

 

Op donderdag 24 oktober nam United by Music al een cheque in ontvangst van €1000,-, waarbij enkele artiesten een optreden gaven. Artur Shorty schreef een kort verslag:

 

"Afgelopen donderdag mochten we optreden bij de Albert Heijn in Sliedrecht. Dit was omdat de Albert Heijn een keurmerk zou krijgen omdat zij dingen doen voor goede doelen. Zo ook voor ons we kregen een cheque ter waarde van 1000 euro. Dit deden ze door de mensen die hun lege flessen bon in te laten leveren voor ons. Sharon Peters en ik traden daar op samen met de Pianist Harm van Sleen. We deden veel songs en de mensen waren zeer over ons te spreken. Ook de wethouder van Sliedrecht was aanwezig. Na deze geweldige plechtigheid gingen we nog even een stuk taart eten en daarna reden we terug naar ons werk.

 

 

Albert Heijn bedankt voor het steunen van United By Music!"